pinterest
De trends in kleurgebruik voor 2020

De trends in kleurgebruik voor 2020

Wat zijn de kleuren voor het interieur van 2020? Volgens de kleurexpert van Farrow & Ball is het belangrijkste doel van kleurgebruik in het komende jaar: het gebruik van meer uitgesproken en diepere kleuren die zorgen voor een ontspannen en prettig gevoel. Daar worden we nu al warm van!

Joa Studholme is kleurcurator bij het bekende verf- en behangmerk Farrow & Ball. Zij vertelt ons dat de trend voor 2020 is om van ons interieur warme- en gastvrije ruimtes maken voor onze familie en vrienden met kleuren die ons trots maken op ons huis. Welke kleuren worden hiervoor gebruikt?

FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020


Duck Green - Farrow & Ball

Hiervoor gebruik je krachtige kleuren, die passen bij ruimtes die aan het eind van de dag worden gebruikt wanneer je wilt ontspannen na een drukke dag. Naarmate het milieubewustzijn sterker wordt, wordt steeds meer gezocht naar een verbinding met de kleuren van de natuur. Hierdoor zijn de kleuren Duck Green en de aardse tint Sap Green perfect voor ons huis in 2020.

FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020


Sap Green - Farrow & Ball
 
Het aardse Sap Green weerspiegelt de kleur van de natuur. De harmonieuze sfeer die deze kleur met zich meebrengt, zorgt voor een fijne, gastvrije ontvangst in je huis en is daarom perfect voor een kleine, intieme hal of gang. De rijkdom van deze  kleur zal alle aangrenzende kamers groter en lichter laten lijken en brengt tegelijk iets van buiten naar binnen.
 
FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020
Sap Green - Farrow & Ball

Duck Green is krachtig en ingetogen, maar ontzettend modieus. Enerzijds heeft het een nostalgische uitstraling, maar het is ook een perfect alternatief voor houtskool in moderne woningen. Daarnaast is de kleur ideaal voor ruimtes waar we ons aan het eind van de dag in willen nestelen. Overdag is de kleur buitengewoon chic en ’s avonds gezellig, waardoor deze kleur een evenwichtige maar luxe sfeer in elke kamer geeft.

FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020
 
Duck Green - Farrow & Ball
 
In 2020 mogen we weer heerlijk de muren verven en behangen met kleuren, die de basis vormen voor een thuis en jeugdherinneringen oproepen, wat ze perfect maakt voor het gezinsleven. Hieronder nog meer kleuren van Farrow & Ball ter inspiratie. Wij stropen vast de mouwen op om aan de slag te gaan!
 
FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020
 
FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020

FotoDe trends in kleurgebruik voor 2020
 
Van neutraal tinten tot inktachtige donkerblauwe kleuren: de verftinten van Farrow & Ball hebben een unieke kleurintensiteit om huizen tot leven te brengen. 
 
De gepigmenteerde verf en het ambachtelijke behang zijn gemaakt om een mooi geheel te vormen. Van de producten op waterbasis tot een verantwoorde werkwijzen en milieuvriendelijke formules en recyclebare materialen: Farrow & Ball staat voor het verkleinen van onze impact op de aarde zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. 

Bezoek voor meer informatie farrow-ball.com of kijk hier voor meer kleurinspiratie met interieurverf

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen