pinterest
De nieuwste verftrend: kies voor contrast

De nieuwste verftrend: kies voor contrast

Wanneer je een muur of de kast een nieuwe kleur geeft, levert dit al een groot effect op voor je interieur. Met zachte ton-sur-ton tinten hou je het rustig en sereen. Maar ben je toe aan wat meer pit in je huis, ga dan mee in de nieuwste verftrend en kies voor contrast.

FotoDe nieuwste verftrend: kies voor contrast

Fortune Cookie & Tropical Escape

Het kleuraanbod van de uitgebreide verfcollectie van Graham & Brown is onuitputtelijk, veel nieuwe tinten zoals Fortune Cookie, een warme oranje tint, of Tropical Escape een warme turquoise-achtige kleur. Maar ook een klassieker zoals donkerblauw (Rhapsody) laat zich verrassend combineren met zachtroze en metalen accenten. Resultaat: een compleet nieuwe interieurlook.

FotoDe nieuwste verftrend: kies voor contrast

Alle verf is verkrijgbaar in matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. De verf van Graham & Brown is onafhankelijk getest, de verf is vervaardigd op waterbasis en derhalve duurzaam en milieuvriendelijk.

De passie voor kleur en design is diepgeworteld in het erfgoed van Graham & Brown. Niet alleen bij het maken en produceren van prachtige behangcollecties, maar ook bij het ontwikkelen van de uitgebreide verfcollectie.

Foto's: Graham & Brown

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen