pinterest
Volop nieuwe wooninspiratie bij Henders & Hazel

Volop nieuwe wooninspiratie bij Henders & Hazel

Henders & Hazel heeft misschien wel de meest uitgebreide meubelcollectie die je kunt bedenken. De meeste woonprogramma’s van dit toonaangevende meubelmerk bieden namelijk de mogelijkheid om de diverse producten maximaal te personaliseren. Met de keuze voor een andere kleur, een andere stof, poot of armleuning ontwerp je eenvoudig je eigen unieke meubelstuk. En zoek je inspiratie? Dan ben je hier ook aan het juiste adres!

Creëer jouw droominterieur

Tweemaal per jaar brengt Henders & Hazel haar eigen woon- en inspiratiegids uit. Natuurlijk vind je daarin alle woonproducten en hun vele opties. Maar daarnaast staat het woonmagazine vol met de laatste woontrends en creatieve stylingideeën.

Ben je benieuwd naar de actuele kleurtrends, de materialen en vormen die niet mogen ontbreken in je huis, dan is deze gids een echte must-read. Je kunt de gratis woon- en inspiratiegids heel eenvoudig hier aanvragen en dan ontvang je hem vervolgens gratis thuis!

Ieder zijn eigen stijl

Een van de drijvende krachten achter Henders & Hazel is Jacqueline Stevens, conceptmanager. Samen met haar team is zij verantwoordelijk voor de samenstelling van de collectie.

"Je kunt al je woondromen uit laten komen en zo wordt je huis echt helemaal je thuis."

FotoVolop nieuwe wooninspiratie bij Henders & Hazel

“We volgen de internationale woontrends op de voet en vertalen die naar een breed en gevarieerd aanbod aan meubels. Maar we schrijven zeker niet voor hoe je moet wonen. Smaak en stijl zijn zo persoonlijk! Juist daarom bieden we maximale keuze in de afwerking van onze producten. Alleen voor de bekleding van stoelen en banken kun bij de meeste modellen je al kiezen uit zo’n 300 kleuren stof en leer. Verder kun je kiezen uit heel veel maten, uitvoeringen en comfort- en relaxopties. Zo kun je al je woondromen uit laten komen en wordt je huis echt helemaal je thuis.”

3D-configurator

Natuurlijk is het best spannend om zelf je bank of fauteuil te ontwerpen. Daarom heeft Henders & Hazel een handig hulpmiddel op haar site: de 3D-configurator.

FotoVolop nieuwe wooninspiratie bij Henders & Hazel

De online 3D-configurator helpt je stap voor stap bij het samenstellen van je ideale meubel, tot het helemaal naar wens is. Als je klaar bent met het ontwerp, kun je je product direct bestellen via de site of in een van de Henders & Hazel winkels. Met 53 verkooppunten in heel Nederland zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt!

Informatie aanvragen bij Henders & Hazel

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen