pinterest
Warm en cosy met Fatboy

Warm en cosy met Fatboy

Lifestylemerk Fatboy the Original heeft een uitgebreide collectie design en interieur producten die de kou ‘cosy’ maken. Samen met de vuurkorf, kachel of open haard zorgt Fatboy voor een warme winter. De oorsprong van dit merk ligt in Finland, waar Jukka Setälä de zitzak in de jaren negentig op de markt bracht. Inmiddels is Fatboy veel meer dan de zitzak. De afgelopen dertien jaar is het merk uitgebreid met een aantal iconen. 

Iconen

Verrassende nieuwkomers en overgetelijke klassiekers in diverse prints, gemaakt van hoogwaardige materialen. De collectie van Fatboy varieert van zitzakken, poefen en lampen tot tafelkleden, vloerkleden en een tweepersoons hangmat.

FotoWarm en cosy met Fatboy

FotoWarm en cosy met Fatboy

De producten zijn onmiskenbaar in uiterlijk en functionaliteit. Het resultaat is een lijn van ontwerpen die binnen elk interieur passen. Door hun aanpassingsvermogen en hoe ze zich weten te onderscheiden. Ze zijn allemaal gemaakt met als doel je te laten ontsnappen aan de dagelijkse sleur en een glimlach op je gezicht te toveren.   

Transloetje

FotoWarm en cosy met Fatboy

Transloetje is de moderne vertolking van oma's schemerlamp, maar dan opnieuw ontworpen en geïnterpreteerd naar het huidige tijdsbeeld. De lamp is ideaal voor binnen en buiten, vanwege het draadloze en oplaadbare karakter. Transloetje heeft drie standen. Door simpelweg de voet aan te raken, is het licht te regelen. Trans komt van transparant en luce betekent licht in het Italiaans. Wanneer dit fonetisch wordt vertaald naar het Nederlands, kom je bij loetje.

Pfffh

FotoWarm en cosy met Fatboy

Grote kans dat het uiterlijk van deze poef nostalgie oproept. Maar Pfffh is allerminst oubollig en juist hypermodern. De prints zorgen voor een frisse look en het oversized formaat geeft de poef een stoer en sterk karakter. De stof is voorzien van een specifieke waterafstotende behandeling waardoor hij ook buiten gebruikt kan worden. Pfffh komt in vier verschillende kleuren en door de combinatie met de rijke print hebben ze het allemaal in zich om een ruimte te laten opleven.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen