pinterest
Heel veel wooninspiratie in XOOON lookbook

Heel veel wooninspiratie in XOOON lookbook

Is je interieur aan een metamorfose toe en ben je op zoek naar inspiratie? Vraag dan het XOOON lookbook aan; een inspirerend en GRATIS woonmagazine met 156 pagina's betaalbaar design en de laatste trends voor het interieur.

Gratis styleguide

Ben je van plan om je interieur de komende tijd eens flink aan te pakken, dan is dit magazine een must-have. De mooi vormgegeven styleguide staat bol van de frisse en verrassende wooninspiratie: de laatste trends, stylingideeën en de nieuwste kleuren en materialen. Ideeën voor je interieur waar je gelukkig van wordt.  Vraag het gratis aan of haal er eentje bij een van de 47 XOOON-winkels. Dan kun je deze designmeubels meteen ‘live’ bewonderen!

FotoHeel veel wooninspiratie in XOOON lookbook

Alle producten van XOOON worden in eigen huis ontworpen. Een jong en creatief ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar een gevarieerde en eigentijdse collectie. De XOOON-collectie is bijzonder veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een volledige woonkamerinrichting of alleen een dressoir, een hele nieuwe zithoek of een enkele fauteuil, je vindt er altijd een passend ontwerp.

Informatie aanvragen bij XOOON

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen