pinterest

Niko

Smart home systemen voor iedereen

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website

Hoe verbind je buiten met binnen in één harmonieus geheel

Door botanische elementen en natuurlijke materialen te gebruiken, vervagen de grenzen tussen tuin en huis en krijgt je interieur een mooie impuls. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar hoe pas je dit toe in jouw interieur? Sofie Vertongen is interieurontwerpster en eigenaresse van The Plant Corner en geeft tips om je op weg te helpen


“Ik vind het persoonlijk altijd wat zonde wanneer er een felle scheidingslijn tussen binnen en buiten is qua design. Door dezelfde materialen en trends door te trekken van je woning naar je tuin, zorg je voor een optische verlenging van je leefruimte.


“Probeer dezelfde elementen terug te brengen van woonkamer tot tuin. Zo vind je bij ons de kleur donkergroen terug in verschillende meubels. En de rotan hangstoel van binnen, matcht met de rotan loungeset buiten. Dat gevoel van een soort mini livingroom vind ik wel belangrijk. Op ons terras staan er zelfs bijna evenveel accessoires als in de woonkamer!”“Een goede manier om je binnen- en buitenruimte met elkaar te verbinden is door je vloer door te laten lopen. Heb je bijvoorbeeld binnen een houten vloer, dan kan je vlonder leggen in de tuin. Wij hebben zelf gekozen voor een terrazzovloer in de keuken met spikkels, waarvan de aardetinten terugkomen in de kiezels buiten.” 


TIP: Kijk je uit op een binnenplaats, dan kan een groene wand een grote meerwaarde zijn. Zo wordt de natuur deel van je interieur.

“Kies je binnen voor zwarte accenten, dan is het ideaal als ook je tuinspots en buitenschakelaars hierin matchen. Niko Hydro black komt magnifiek uit op een grijze cementmuur of zwart geschilderde, bakstenen muur.”

TIP: Alle Niko Hydro schakelaars en stopcontacten zijn verkrijgbaar in zwart, wit of grijs én zijn spuitwaterdicht. Tijd voor zorgeloze barbecues en pool parties! Ook je smartphone of elektrische fiets worden veilig en snel opladen met Niko Hydro.


Meer informatie vind je hier

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen