pinterest
Luxe wellness verblijf

Luxe wellness verblijf

Wat ooit een oude schuur was, is door interieurarchitect Kees Marcelis getransformeerd tot een luxe wellness verblijf. Op de contouren en authentieke details na is de schuur helemaal gestript. Wat overbleef was één plattegrond, die opnieuw is ingedeeld in verschillende ruimtes. De hele begane grond is voorzien van een luxe tegelvloer en loopt door in het terras aan de buitenzijde. Een aluminium pui, geplaatst over de lengte van het gebouw, zorgt voor een bron van natuurlijk licht en de connectie met het buitenleven.

FotoLuxe wellness verblijf

Relaxruimte

De hal bij de hoofdingang verwelkomt je met een maatwerk bank. Aan de linkerzijde bevindt zich de wellness. Een luxe badkamer met Turks stoombad en sauna. Het goudbronzen mozaïek, dat op verschillende manieren is toegepast, geeft de ruimte een glamoureuze sfeer. In de aparte toiletruimte siert het mozaïek de achterwand. Vanuit het ronde raam boven in de relaxruimte, kijk je mooi neer op de loungeruimte beneden.

De authentieke kenmerken zijn bewaard

De keuken bestaat uit een kastenwand en een schiereiland, met daaraan vast een maatwerk eettafel voor zes personen. In de living zijn de authentieke gebinten en schoren bewaard gebleven. Ze doorbreken op een sfeervolle manier de hoogte en zo ontstaat er een fijne leefruimte, die gevormd is rondom de doorkijkhaard. Een langgerekt, goudgeel tapijt verbindt de twee zitgedeeltes. Een absolute eyecatcher is het behang, die de wand vanaf de keuken tot en met de zithoek siert.

FotoLuxe wellness verblijf

Toekomstbestendig wellness verblijf

De naastgelegen bijgebouwen zijn voorzien van zonnepanelen. Hiermee wordt de wellness van elektriciteit voorzien. “Het eindresultaat is boven verwachting, een toekomstbestendig wellness verblijf met relax mogelijkheden waarin iedereen zich direct op zijn gemak voelt en tot rust komt,” aldus Kees Marcelis.

Wil je de hele reportage van Kees Marcelis en andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier de jubileumeditie van UW woonboek!

Lees ook: Binnenkijken bij... de mooiste projecten uit het woonboek

Kees Marcelis | Studio Kees Marcelis - www.keesmarcelis.nl

Fotograaf: Danyel Weideman

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen