pinterest
Neutraal behang dat overal bij past, van natuurlijk bruin tot betoverend brons

Neutraal behang dat overal bij past, van natuurlijk bruin tot betoverend brons

De kleur beige past perfect in elke interieurstijl. Het zorgt voor balans en geeft rust. Het Engelse behangmerk Graham & Brown heeft een scala aan neutraal behang, variërend van natuurlijk bruin tot betoverend brons. Al het milieuvriendelijke behang wordt gemaakt van FSC-gecertificeerd papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Graham & Brown maakt gebruik van inkt op waterbasis zonder schadelijke chemicaliën.

Luxe uitstralingFotoNeutraal behang dat overal bij past, van natuurlijk bruin tot betoverend brons

Met de kleur Lustre Bronze krijgt je interieur een luxe uitstraling. Sierlijke lijnen in een koperen tint staan op een diepgrijze achtergrond, wat een tweekleurig effect creëert wanneer het licht verandert. Dit warme en rijke ontwerp laat een maximale indruk achter.

Linen Beige

FotoNeutraal behang dat overal bij past, van natuurlijk bruin tot betoverend bronsLinen Beige oogt comfortabel en organisch. Het is geïnspireerd op het veelzijdige ademende textiel en gemaakt in een zacht neutraal palet met oog voor details. Ook deze kleur past bij vrijwel elk interieur.

Rijk bruin palet

FotoNeutraal behang dat overal bij past, van natuurlijk bruin tot betoverend bronsDe kleur Origin Ground is een eenvoudig en luxe behang dat een ruimte subtiel kan transformeren. Met een rijk bruin palet en diepgaande details wordt een subtiel lineair effect gecreëerd.

Metallic accenten

FotoNeutraal behang dat overal bij past, van natuurlijk bruin tot betoverend bronsHet Atelier Geo Stone behang combineert de favoriete stijlen van het Graham & Brown designatelier. Dit heeft geleid tot een grootschalige, geometrische print. Het moderne en stijlvolle ontwerp is verrijkt met metallic accenten en eigenzinnige textuur dat zich aanpast als het licht verandert. Dit behang met reliëf voegt diepte toe aan de wanden.

Kijk hier voor meer behanginspiratie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen