pinterest
Hebben! De meubels van Blomus

Hebben! De meubels van Blomus

Blomus introduceert meubels voor binnenshuis. Het merk heeft al wat ervaring opgedaan met kleinmeubelen zoals tafeltjes en krukken en natuurlijk de prachtige loungemeubelen voor buiten! Maar nu dus ook heuse bankstellen, hockers, stoelen, poefjes en salontafels. 

FotoHebben! De meubels van Blomus

Modulair

Tasi is als enige van de drie series een modulair systeem. De meubelserie bestaat uit zeven modules en een losstaande hocker waarmee je zelf de ideale zithoek of loungebank samenstelt. Tasi is er in 11 verschillende textielsoorten, elk in 4 kleuren. De mogelijkheden om je perfecte bankstel te creëren zijn dus oneindig! Voor extra aankleding en comfort zijn er ook sierkussens beschikbaar, in dezelfde textielsoorten en kleuren als het bankstel en de hocker.

FotoHebben! De meubels van Blomus

Lua bankstellen en hocker

Als je op zoek bent naar een bankstel met een actieve zit, ben je bij de Lua serie aan het juist adres. De tweezits- en driezitsbank hebben smalle, rechte armleuningen en lekker volle kussens in de rug. Dit zorgt voor comfort en een prettige ondersteuning. Ook bij deze serie zijn een bijpassende hocker en sierkussens beschikbaar. De Lua meubels zijn beschikbaar in 11 verschillende textielsoorten, elk in 4 kleuren.

FotoHebben! De meubels van Blomus

Kuon zitmeubelen

De Kuon zitmeubelen zijn uniek doordat ze wat kleiner van formaat zijn. Perfect voor bescheiden ruimtes zoals een hal, slaapkamer of zelfs wachtruimte. Deze serie bestaat uit bankjes met of zonder leuning, een poef, een stoel, een draaibare stoel en hockers met eiken of zwarte poten. Alle Kuon items zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. En laat je niet foppen door hun formaat; ze hebben een verrassend goede steun en comfortabele zit.

Bijpassende tafels

Op de foto’s hierboven al te zien: de nieuwe salontafels en bijzettafels van Blomus. De solide, eikenhouten salontafel heet Goba en is verkrijgbaar in 2 maten. Spreekt het eikenhout je aan maar ben je op zoek naar iets subtielere vormen? Dan past één van de Avio tafeltjes wellicht meer bij je. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, als salontafel of bijzettafel. Elk Avio tafeltje is ook verkrijgbaar in zwart eikenhout. FotoHebben! De meubels van Blomus

De meubels en bijbehorende specificaties zijn te bekijken op de website van Bath&Living. De Tasi en Lua serie zijn alleen te bestellen in de winkel in Nederweert. Hier staan showmodellen en alle textiel- en kleurstalen zijn aanwezig.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen