pinterest
Sfeer in huis met kleur & design van het jaar 2024

Sfeer in huis met kleur & design van het jaar 2024

In het najaar wordt al vele jaren door Graham & Brown zijn “Design & Colour of the Year” bekend gemaakt. Benieuwd wat de toonaangevende Britse behang- en verfspecialist dit jaar gekozen heeft? We vertellen het je graag!

FotoSfeer in huis met kleur & design van het jaar 2024

Muurverf kleur Viridis 

Graham & Brown koos voor de kleur van het jaar Viridis. Een prachtige gedempte groene kleur die een warme en gastvrije sfeer geeft aan elke ruimte. Viridis is een natuurlijke tint die een mooi alternatief biedt voor het greige interieur en doet denken aan vruchtbare groene heuvels om ons heen. Het kan worden gebruikt in kleine, gezellige ruimtes om een rustgevend effect te creëren of in grotere kamers om de ruimte te transformeren in een verfijnde en toch ontspannende ruimte. 

Naast Viridis lanceert Graham & Brown ook elk jaar het Design van het jaar. Voor 2024 is dit New Eden Emerald.

FotoSfeer in huis met kleur & design van het jaar 2024Design New Eden Emerald

Dit design is geïnspireerd op Omotenashi, het Japanse begrip voor ‘gastvrijheid’, is deze behang en verfcollectie gecreëerd om een gastvrije sfeer in huis te creëren. Het design bestaat uit een boslandschap vol verborgen schatten, er komen kleuraccenten naar voren door het ontwerp met gele, oranje en roze tinten die de smaragdgroene bomen complementeren. Prachtig in alle ruimtes in huis, van living tot slaapkamer en van de badkamer tot de toiletruimte.

FotoSfeer in huis met kleur & design van het jaar 2024Het behang combineert perfect met de verf in de kleur van het jaar Viridis, wat zorgt voor een rustgevend effect. 

Zoals alle verf van Graham & Brown is Viridis een eco-verf: op waterbasis, geurloos en ultra-laag VOC, wat resulteert in een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven uitgevoerd bij de producten van Graham & Brown.

Afbeeldingen: www.grahambrown.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen