pinterest
Bekijk de mooiste projecten van interieurarchitecten

Bekijk de mooiste projecten van interieurarchitecten

Deze maand is de lancering van het nieuwe Woonboek; een inspiratiebron voor iedereen die van plan is te gaan verbouwen en een echte must have voor elke interieurliefhebber. De zesde editie van het hardcover koffietafelboek bestaat uit maar liefst 440 pagina's fraaie reportages van de mooiste projecten van bekende Nederlandse interieurarchitecten en designers. Een prachtig bladerboek bomvol wooninspiratie en design. 

Interieurarchitecten en designers

In het interieurboek zijn reportages opgenomen van de interieurs van schitterende huizen en spectaculaire tuinen, afgewisseld met inspirerende foto's van mooie designmerken. Bekende interieurarchitecten en designers zoals Jeroen de Nijs, Doreth Eijkens, Hanina Mesoudi, Jessica Kuhne, B-too, Stephan Versteegh, William de Boet, Gert-Jan Schouwenaar, Erik van Gelder, Gwen Hoopman, Inge van Poppel, Kees Marcelis, Tim Rengelink, Erik Knops, Nathalie Swinkels, Percy van de Werve tonen hun mooiste projecten.

De zesde editie van deze succesvolle reeks woonboeken geeft een nog completer beeld van de huidige woontrends en de mogelijkheden op gebied van interieur. Het witte salontafelboek is bovendien een prachtige eyecatcher in elk interieur en een mooi cadeau om te geven aan iedereen die houdt van architectuur en interieurdesign of om zelf te krijgen tijdens de feestdagen. Dit mooie bladerboek is nu online te bestellen voor € 32,50 (exclusief verzendkosten). Koop hier het nieuwste woonboek

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen